Een inspirerende eye-catcher voor thuis, in bedrijven, horeca of de zorg

Voor bedrijven hebben wij de oplossing: een mooie pakkende visual voor in de entrée, de kantine, etalage of in de presentatieruimte. Jouw verhaal vertellen met een mooie visual; het werkt sfeerverhogend en heeft een enorme toegevoegde waarde. Onze designs kunnen we in alle soorten materialen leveren, zoals hout, glas, magneetmateriaal, etc.

Heb je bijzondere wensen? Geen probleem! Behangrijk ontwerpt op maat gemaakte wanddecoratie. Of het nu voor je keuken is, voor in de woonkamer of in de slaap- of badkamer.

Daag ons uit, wij gaan graag voor jou aan de slag!

De foto’s vertellen ons verhaal!

Wij hebben door Behangrijk een lange muur in de vergaderruimte van ons beheercentrum laten ontwerpen. De voorheen saaie ruimte heeft nu ineens sfeer gekregen. De collage met foto’s van ons schitterende recreatiepark, laat in één oogopslag zien wat er allemaal op Het Hulsbeek te beleven is. We krijgen veel complimenten van bezoekers en collega’s. Een mooi ontwerp, perfect afgestemd op onze organisatie en de behoefte van onze doelgroep!

- Rob Beverdam, Parkmanager Het Hulsbeek Oldenzaal

Veel meer sfeer!

Het behang is klaar! Het is erg mooi geworden. Helemaal onze stijl. Als wereldreizigers passen de zeecontainers perfect bij ons interieur. Door dit behang komt tevens de lichtblauwe muur ernaast nog meer tot zijn recht en krijgt de woonkamer veel meer sfeer! We vonden het ook erg fijn dat het zo snel geleverd kon worden, helemaal super!

- Susanne Arts

Mooi en bijzonder is het geworden!

Wij zochten wat moois en bijzonders voor aan de muur. Ongeveer een idee van wat we zochten hadden we wel. Behangrijk kon dat met hun kennis en creativiteit heel snel omzetten in een concreet en uniek ontwerp. Hun werkwijze was steeds heel helder en zorgvuldig. Mooi en bijzonder is het geworden!

- Frouwkjen van Duin

Kundig, betrouwbaar en flexibel

Als interieurontwerper wil je graag een compleet concept afleveren waarin alles mooi in elkaar grijpt. Voor de wandbekleding doen we regelmatig een beroep op Behangrijk. Zij voelen perfect aan welke sfeer je wilt bereiken; sterker nog, ze denken actief mee en dat schakelt wel net zo gemakkelijk. Daarna kun je het met een gerust hart uit handen geven; inspirerende ontwerpen die technisch doordacht zijn. Kundig, betrouwbaar en flexibel: fijn samenwerken.

- John Pisano, Kroeze Interieurbouw Oldenzaal

Word er werkelijk iedere dag weer blij van!

Een poos geleden had ik al een mooi behang gespot op Behangrijk, maar had er simpelweg de muur niet voor. Tot we gingen verbouwen; deze muur vroeg om een blikvanger. En ik vond het behang nog steeds prachtig. En nu zit ie er op. Word er werkelijk iedere dag weer blij van als ik in de keuken kom!

- Saskia van Lamoen

Erg tevreden met het resultaat

Ik zag een mooi paneel in de webshop staan, maar ik wilde daar graag een 'persoonlijke touch' aan geven. De mensen van Behangrijk vonden het geen probleem om een speciaal ontwerp te maken en nu heb ik iets unieks in mijn woonkamer hangen! Ik ben erg tevreden met het resultaat en de afhandeling.

- Robbert Janssen