Bestellen, betalen en retourneren

Uit de webshop-collectie
Het bestellen van wanddecoratie bij Behangrijk is eenvoudig, veilig en snel. Heb je gekozen voor een design product uit onze standaard collectie dan leveren wij - na jouw betaling te hebben ontvangen - het product binnen 7 werkdagen bij je af. We streven naar een levertijd van 7 werkdagen voor onze basiscollectie. Mocht het onverhoopt langer duren, dan nemen wij altijd contact met je op. Voor maatwerkproducten gelden andere levertijden.

De bestelde producten worden in stevig karton vervoerd en afgeleverd. Er worden binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.

Maatwerk
Bij een maatwerktraject werkt het uiteraard anders: de werkwijze is in het algemeen als volgt:  naar aanleiding van je wens maken wij een offerte voor je. Indien deze akkoord bevonden is, ontvangen wij van jou foto’s en eventueel ander materiaal. Vervolgens gaan wij naar aanleiding van jouw briefing en ingezonden materiaal aan de slag met het ontwerp. Wij hebben doorgaans ± 5 werkdagen nodig voor de uitvoering van het ontwerp, en dit tijdspad gaat in op het moment dat wij je complete instructie plus al je materiaal hebben ontvangen en door ons is gecontroleerd op verwerkbaarheid. Nadat je het eerste ontwerpvoorstel hebt ontvangen is er één correctieronde mogelijk. Na definitief akkoord zijn geen wijzigingen meer mogelijk. Zijn meerdere rondes nodig dan zijn deze bespreekbaar tegen een meerprijs.

Voor maatwerk hanteren wij dus andere voorwaarden. Het maatwerktraject is alleen mogelijk via contact met een van onze medewerkers, je kunt ons bereiken via info@behangrijk.nl.

Betaling

Betalen is bij Behangrijk veilig en gemakkelijk. Bij het bestelproces kun je kiezen uit iDEAL, VISA of Mastercard. Betalen gaat 100% veilig via de 'https' omgeving. Wij vragen je bij iDEAL, Visa en Mastercard om enkele persoonlijke gegevens die nodig zijn voor de verificatie. Pas op het moment dat de betaling is geschied, voert Behangrijk de opdracht tot levering uit.

Behangrijk maakt gebruik van een beveiligde omgeving, waardoor je persoonlijke gegevens zo goed als mogelijk worden gewaarborgd. Wij zullen je persoonlijke (betaal-)gegevens op geen enkele manier aan derden verstrekken of gebruiken voor andere doeleinden anders dan voor de opgegeven bestelling.

Bij vragen kun je contact opnemen via info@behangrijk.nl, daarnaast verwijzen wij je graag naar onze Algemene Voorwaarden.

Retourneren

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan onze producten. Maar natuurlijk kan er altijd onverhoopt iets mis gaan. Het blijft tenslotte mensenwerk. Ben je niet tevreden over het product? Onderneem dan de volgende stappen:

Neem contact op met een van onze medewerkers, mail naar info@behangrijk.nl o.v.v. het ordernummer en een duidelijke omschrijving van het probleem. Voeg beeldmateriaal bij ter illustratie van het probleem. Vermeld tevens je naam en telefoonnummer.

Bedenktijd bij de webshop-collectie
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om het product te retourneren (vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden), ingaande op de dag van ontvangst van het product. Als je de bestelling wilt annuleren en om die reden het product retourneert, dien je de verzendkosten zelf te betalen.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, controleren wij het pakket en als het inderdaad in goede orde retour is gestuurd (compleet en onbeschadigd) storten wij het complete bedrag terug.

Stuur met het pakket je ordernummer mee en je dient ervoor te zorgen dat je schriftelijk kunt bewijzen dat je het pakket retour hebt gezonden. Het product dient in nieuwstaat te verkeren en in de originele verpakking (of vergelijkbaar) retour gezonden te worden. Het product kan verzonden worden naar:

Behangrijk
Haerstraat 45
7573 AN  Oldenzaal

Mocht het product niet goed zijn (dus er is een beschadiging of iets dergelijks) dan vergoeden wij de retourkosten en zorgen wij ervoor dat je z.s.m. een nieuwe bestelling ontvangt.

Maatwerk
Maatwerkontwerpen, waarbij wij voor de klant persoonlijke beelden hebben toegevoegd, kunnen wij uiteraard niet terugnemen in verband met het persoonlijke karakter. Hiervoor geldt dan ook niet de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Mocht er onverhoopt wat mis zijn gegaan tijdens verzending of productie, neem dan contact met ons op, en wij zorgen in dat geval dat het product zsm opnieuw bij je wordt geleverd. Bij vragen kun je contact opnemen via info@behangrijk.nl, daarnaast verwijzen wij je graag naar onze Algemene Voorwaarden.

Formulier Herroepingsrecht
U kunt hier het formulier herroepingsrecht downloaden. Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen (niet mogelijk bij gepersonaliseerde en/of maatwerkontwerpen).