Ons verhaal

Behangrijk is in 2011 opgericht door het creatief team van Vliegende Varkens. Vliegende Varkens is een grafisch ontwerp / reclamebureau in Oldenzaal en is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen, websites, brochures, boeken, etc.

Behangrijk, creatief en flexibel

Ons eerste behang ontstond spontaan in onze eigen werkruimte. We vonden de muur van 15 meter lang maar saai en bedachten het idee om er een ‘prikbord’ van te maken in de vorm van behang. Hier konden we onze creatieve ideeën en persoonlijke foto’s op kwijt en het zag er bovendien erg mooi uit. Ook onze klanten reageerden super enthousiast en de eerste bestellingen rolden binnen! Mooie reden om dit verder uit te bouwen en zo ontstond Behangrijk!

Wij ontwerpen met de intentie om de wereld mooier te maken. Wij ontwerpen alles zelf en de productie vindt - on demand - plaats in Nederland. 100% Dutch design dus!

We zijn er trots op dat wij met deze unieke dessins mensen en bedrijven inspireren om meer uit hun leef- of werkomgeving te halen.

Tegenwoordig bieden wij meer aan dan alleen behang. Inmiddels presenteren wij binnen onze basiscollectie: behang van 1 meter breed en vertalen wij onze unieke ontwerpen naar originele frames en stoere ronde panelen van heel dik karton.

‘Wij hebben er ontzettend veel lol in om telkens nieuwe producten te ontwerpen, nieuwe uitvoeringen te bedenken. Als wij de reacties zien van onze klanten die zó blij zijn met hun nieuwe ruimte, dan geeft ons dat enorm veel energie!’

Neem ook eens een kijkje op www.vliegendevarkens.nl!